Până la sfârșitul anului viitor, Consiliul Județean Sibiu va moderniza peste 35 km din drumul județean DJ 107 B Păuca–Alămor–Mândra-Slimnic, arată un comunicat de presă al instituţiei.

În acest sens, a fost demarată procedura de achiziție publică pentru execuția lucrărilor la obiectivul de investiții ”Reabilitare și modernizare DJ 107 B Păuca-Slimnic”.

Modernizarea acestui drum județean se realizează cu ajutorul fondurilor guvernamentale obținute de Consiliu Județean Sibiu, prin Programul Național de Dezvoltare Locală(PNDL), valoarea totală a contractului de finanțare fiind de 95.545.543 lei cu TVA.

Întrucât lungimea drumului care urmează să fie modernizat este una considerabilă, iar conform contractului de finanțare termenul de finalizare a lucrărilor este 31.12.2020, conducerea Consiliului Județean Sibiu a apelat la soluția împărțiri idrumului pe trei tronsoane, astfel încât execuția lucrărilor să se realizeze mai rapid.

Valoarea estimată a lucrărilor de execuție este de 70.454.366,58 lei fără TVA, durata execuției fiind cuprinsă între 12 și 16 luni.

Termenul limită de depunere a ofertelor în SEAP este 8 aprilie, ora 15

Articolul precedentToaletarea pomilor îngreunează traficul pe Valea Oltului
Articolul următorDirecția Fiscală Locală se va muta din 11 martie pe stada Turismului