Un nou contract a fost semnat de reprezentanții Primăriei Sibiu pentru întreținerea și reparația străzilor. Este vorba de un contract subsecvent, semnat în 6 septembrie de primarul Astrid Fodor, pe o perioadă de un an. Valoarea maximă a contractului este de 5,9 milioane de lei, plățile urmând să se efectueze în funcție de comenzile efectiv realizate.

„În baza acestui contract se vor efectua reparații pe carosabil și trotuare, se va înlocui complet covorul asfaltic pe suprafețe mai extinse, dar se vor repara și gropi izolate sau se vor executa reparații cu caracter de urgență a defectelor apărute. De asemenea, contractul include reparațiile la straturile de bază ale străzilor, repararea trotuarelor, a bordurilor și a pavajelor din piatră cubică sau piatră de râu, repararea pavajelor din parcările amenajate cu grile înierbate, întreținerea străzilor de pământ rămase în Sibiu, precum și aducerea la cotă a gurilor de canal și de scurgere”, transmit reprezentanții primăriei.

În aceste condiții, direcția tehnică din cadrul instituției va emite comenzi periodice către firma contractată, în funcție de lucrările necesare, constatate în teren.

Articolul precedentEdiția din acest an a Conferinței Naționale a bibliotecarilor are loc la Sibiu
Articolul următorAmenzi în valoare de 58.000 lei date de polițiștii rutieri în două zile