Copiii o ajută pe Scufiţa Roşie să îşi confecţioneze un coşuleţ, la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” din Sibiu. Atelierele de creaţie vor avea loc miercuri, pe 14 şi 21 noiembrie, începând cu ora 18.

„Spunem povestea Scufiței Roșii în pregătirea pentru spectacolul cu același nume, ce are două reprezentații la Teatrul GONG în weekendul 16-17 noiembrie. Depănând povestea, ne folosim și abilitățile de lucru manual și facem fiecare, din materiale colorate, câte un coșuleț cu „bunătățuri”, exact așa cum i-a pregătit Scufița Roșie, bunicii ei”, declară organizatorii.
Atelierele sunt recomandate prichindeilor cu vârsta cuprinsă între şase şi zece ani, având o durată de o oră şi jumătate şi fiind coordonate de Claudia Benchea.
Preţul unui bilet la atelier este 14 lei. Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, conform programului Agenţiei de Bilete: miercuri, joi, vineri orele 11 – 18, sâmbătă 10 – 18 și duminică 10 – 14 sau online din platformele entertix.ro și myticket.ro. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic. Locurile sunt limitate la zece participanţi/atelier.
La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Articolul precedentCinci hectare au ars într-un incendiu de vegetație
Articolul următorO jucărie pentru zâmbetul unui copil!