Primăria orașului Copșa Mică continuă programul de igienă orală denumit ,,Periuța de dinți”. Programul, început anul trecut în grădiniţele din oraş, intră în faza a doua prin extinderea şi la ciclul primar şi se adresează de data aceasta școlarilor de la clasele 0 – IV de la toate şcolile gimnaziale din Copșa Mică.

Beneficiind de suportul logistic al Fundaţiei Columbus, în parteneriat cu o clinică din Sibiu, elevii au luat parte azi la o lecţie despre igiena dentară, despre când şi cum se periază corect dinţii. Elevii au primit şi un orar pe care sunt rugaţi să monitorizeze frecvenţa cu care se spală pe dinţi. Pasta de dinți este sponsorizată de către o farmacie locală din Copşa Mică, care a dorit să se alăture acestui program, pentru a forma deprinderi sănătoase copiilor, cu privire la igiena orală.

Programul va continua pe parcursul întregului an şcolar prin prezentări, demonstraţii şi cel mai important prin multă practică zilnică din partea elevilor. 

Articolul precedentMinora din Cristian, dată dispărută, a mers la Poliție. A fost acasă la un tânăr pe care îl știa de pe rețelele de socializare
Articolul următorAlegeri prezidențiale 2019 EXIT POLL IRES la Realitatea PLUS. Află primul cine va intra în turul 2