Un accident soldat cu patru victime a avut loc miercuri, în jurul orei 15.30, pe strada Semaforului din Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, în accident au fost implicate două autoturisme, dintre care un taxi.

La faţa locului, în zona pieţei, au intervenit echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare şi SAJ.
“Accidentul s-a soldat cu patru victime, respectiv doi bărbaţi cu potraumatisme, o femeie cu traumatism toracic şi un copil”, a spus Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.
Potrivit Serviciului de Ambulanţă Sibiu, mama şi copilul de patru ani din taxi au fost transportaţi la UPU, respectiv Pediatrie. Copilul prezintă echimoze şi escoriaţii.

Primele informaţii ale IPJ Sibiu arată că motivul probabil al producerii accidentului este neacordarea de prioritate. “Şoferul microbuzului a pătruns în intersecţia sens giratoriu Semaforului cu Iezer fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu taxi condus regulamentar. Este vorba de un microbuz de persoane în care se aflau şoferul şi doi pasageri, unul dintre ei fiind rănit. Toţi cei trei ocupanţi ai taxiului sunt răniţi, şoferul, un copil şi o femeie”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
În zonă, în urma producerii accidentului, traficul este blocat total, în ambele direcţii, din Milea până în sensul giratoriu de la piaţă.

Articolul precedentConcert simfonic dedicat Zilei Naţionale a României
Articolul următorUn bărbat din Ocna Sibiului și-a amenințat mama cu moartea