În contextul pandemiei cu noul COVID – 19, Crucea Roșie Sibiu oferă alimente perisabile și neperisabile persoanelor vulnerabile din județul Sibiu.

Crucea Roșie Sibiu este alături de persoanele vulnerabile din județul Sibiu în această perioadă, prin diverse acțiuni.

Crucea Roșie Sibiu beneficiază, datorită Consiliului Județean Sibiu, de un amplu spațiu de depozitare în cadrul Sălii Transilvania unde, cu ajutorul voluntarilor din cadrul inițiativei civice ”Vă Ajutăm din Sibiu”, colectează alimente neperisabile, obiecte de igienă sanitară, apă și sucuri.

“Cu toate aceste produse, vom realiza apoi pachete umanitare pe care le vom distribui pesoanelor vulnerabile din județ, vârstnicilor fără aparținători și persoanelor izolate la domiciliu, atât din baza noastră de date cât și în colaborare cu Primăria Municipiului Sibiu prin Serviciul Public de Asistență Socială. Astăzi am primit de la Fundația Elijah din Hosman 10.000 de conserve, 360 de cutii tetrapack Bravo, 576 sucuri ice tea de 0.5 l. Transportul acestor produse s-a realizat prin bunăvoința companie ART Reisen și a domnului Adrian Teușan cărora le mulțumim pe această cale. Mulțumim și domnului comandant Cosmin Balcu din cadrul ISU pentru ajutor”, spune  Raluca Morar, președintele Crucea Roșie – Sibiu.

Pentru a susține proiectele  umanitare ale Asociației  puteți dona în contul nostru RO 85 RNCB 0227 0360 6293 0013.

Articolul precedentSinecurile PSD-ALDE la Directiile de Sanatate Publica zboara rand pe rand la prima adiere de Coronavirus! PNL trebuie sa o rezolve si pe asta…
Articolul următorEmisiunea “Legile puterii” revine la Realitatea PLUS. Mădălina Dobrovolschi, față în față cu cei mai puternici oameni în stat