CSM Mediaș și CSO Voluntari se vor duela în cadrul etapei cu numărul 10 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Confruntarea din Sala Sporturilor Mediaș este programată sâmbătă, 14 decembrie, cu începere de la ora 18.

 

Echipa din Mediaș vine după un succes pe terenul celor de la CSM Sighetu Marmației, scor 83-67, în timp ce echipa din Voluntari a pierdut primul meci din actuala stagiune de campionat, pe terenul celor de la CSM Galați, scor 78-83.În partida tur, Martinic&Co s-au impus cu scorul de 85-72.

CSM Mediaș este neînvinsă pe teren propriu în actualul sezon competițional, ocupând locul secund cu șapte victorii și două înfrângeri. CSO Voluntari este liderul Grupei B, cu opt victorii și o înfrângere. Așadar, în cazul în care CSM Mediaș se va impune sâmbătă, va ajunge la același număr de puncte cu echipa din Voluntari.

Confruntarea de sâmbătă va fi arbitrată de Alexandra Stan, Amalia Marchiș și Octavian Goina, comisar din partea Federației Române de Baschet fiind Tiberiu Rist.

“De asemenea, vă reamintim că echipa noastră vă invită și pe dumneavoastră să sprijiniți această acțiunea caritabilă „Fii parte din poveste!” printr-o donație în urna pe care o veți găsi la intrarea fiecărei tribune. Pe lângă donațiile în bani sunt binevenite și jucăriile, care vor ajunge la cei mai mici dintre tinerii instituționalizați. În cazul în care nu puteți fi prezenți la meciul dintre CSM Mediaș și CSO Voluntari, dar totuși doriți să vă alăturați campaniei, puteți dona accesând linkul următor: https://asociatiadepoveste.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=10751&fbclid=IwAR09y1nWtIc4-uibFuol64_rk2IfCGt-gZS9ujjzL3xZT-LJtcNeNb2Kbc8. Ne bucurăm că înaintea unui asemenea joc important putem împreună să aducem zâmbete pe buzele celor mai puțini norocoși de lângă noi și să contribuim la consolidarea comunității locale. Atât noi, cât și prietenii noștri de la Asociația de Poveste vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră”, transmit oficialii CSM Mediaș.

Articolul precedentSpectacol de datini și obiceiuri de Crăciun, la Gura Râului
Articolul următorUn șofer s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile, între Racovița și Mârșa