CSM Mediaș s-a impus în fața celor de la CSM Sighetu Marmației, scor 98-73, într-o partidă ce a contat pentru etapa a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Tehnicianul Mihai Popa a început partida cu Calotă, Nicoară, Iliescu, Siladji și Gibson.

Confruntarea a început cu un run de 5-0 al echipei noastre, jocul fiind apoi echilibrat. Oaspeții au trecut în avantaj până la jumătatea actului, scor 11-14. Echilibrul s-a menținut până la finalul actului inaugural, încheiat la egalitate, scor 26-26. Sfertul secund a debutat tot sub semnul echilibrului, urmând ca apoi echipa noastră să se distanțeze pe tabela de marcaj, scorul pauzei fiind 61-50.

Nicoară&Co au revenit în forță de la cabine, după trei minute scurse din penultimul act scorul fiind 73-52. Echipa noastră a câștigat sfertul trei al confruntării cu scorul de 22-10 (83-60). Ultimul act a fost unul echilbrat, câștigat de echipa noastră la două puncte diferență.

Octavian Popa Calotă a fost cel mai bun jucător al echipei noastre, fiind foarte aproape de un triple-double cu 25 de puncte, 9 recuperări și 9 pase decisive. Nikola Siladji a terminat partida cu 19 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă.

Tehnicianul echipei din Mediaș, Mihai Popa, a vorbit la finalul acestei partide. Acesta nu este mulțumit de cum reacționează echipe pe partea defensivă.

„Nu m-a satisfăcut deloc jocul nostru pe partea de apărare în prima parte. Pe partea de atac am avut foarte multe greșeli și foarte multe indecizii la toate acțiunile noastre, dar până la urmă, o victorie este o victorie. Sperăm să fim mult mai concentrați pentru partidele următoare. Deocamdată nu sunt mulțumit cum reacționăm pe partea defensivă, dar sperăm corectăm pas cu pas greșelile pe care le-am făcut, cel puțin să le micșorăm numărul”, a declarat Popa.

Antrenorul a vorbit și despre partida următoare, de la Voluntari:

„Știm valoarea individuală a jucătorilor. Va fi un meci foarte dificil, jucăm pe terenul lor, nu avem nimic de pierdut și sper să abordăm meciul cu maximă încredere pentru a putea face un joc bun acolo”.

Pentru echipa din Mediaș urmează confruntarea de pe terenul celor de la CSO Voluntari, partidă programată sâmbătă, 26 octombrie, cu începere de la ora 18.30.

 

Articolul precedentO mașină a ars în totalitate pe DN 1
Articolul următorFC Hermannstadt, remiză albă cu FC Voluntari