CSM Mediaș s-a impus în fața celor de la CSM Miercurea Ciuc, scor 100-80, într-o partidă contând pentru etapa a patra a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Confruntarea din Sala Sporturilor Mediaș a început sub semnul echilibrului, scorul după primele zece minute de joc fiind 22-20. Echipa din Mediaș a reușit un sfert secund foarte bun, intrând la cabine cu un avantaj de 14 puncte, scor 47-33. În ultimul sfert al confruntării, tehnicianul Mihai Popa a rulat întreg lotul, meciul încheindu-se cu scorul de 100-80.

Titus Nicoară a fost cel mai bun jucător al echipei medieșene, reușind 19 puncte, șase recuperări și trei pase decisive. Nikola Siladji și Quincy Harding au marcat câte 15 puncte fiecare, în timp ce Calotă și Gibson au reușit câte 13 puncte.

„O victorie meritată, zic eu. Am crescut puțin nivelul jocului nostru. Chiar și în partida de la Voluntari am început să arătăm mai mult ca o echipă. Mai avem mult de lucru până vom ajunge să ne putem bate cu forțele campionatului, dar suntem pe drumul cel bun, felicit băieții pentru această victorie și de luni începem din nou munca pentru următorul joc de la Târgu Jiu. Toate meciurile o să fie strânse în prima jumătate pentru că fiecare echipă are jucători de valoare, nu poți să câștigi primul sfert direct la 20 de puncte și după aceea să stai liniștit. Tot meciul trebuie să stai în priză și până la urmă este benefic baschetului pentru că sunt echipe valoroase și este o competiție acerbă. Deocamdată, pentru perioada aceasta, sunt mulțumit de startul de campionat, pentru victorii. Mai avem de muncit să corectăm unele aspecte ale jocului, care nu mă mulțumesc, dar suntem pe drumul cel bun și pas cu pas vom reușit. Este o echipă nouă, nu putem peste noapte să o facem campioană”, a declarat tehnicianul CSM Mediaș, Mihai Popa.

 

 

Articolul precedentCarmen Iohannis a împlinit, astăzi, 59 de ani
Articolul următorSorin Frunzăverde a încetat din viață