Incontiență ieșită din comun la un bărbar de 44 ani din Slimnic. Acesta s-a urcat la volanul unei mașini neînmatriculate, fără a deține permis de conducere și cu o alcoolemie de 0, 79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost descoperit în trafic de către polițiști conducând haotic pe DJ 141A, pe raza localității Boarta. 

Pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Din păcate, nu a fost singurul depistat de polițiști în acest final de săptămână. Vineri, 1 martie, în jurul orei 19:00, pe raza localității Scoreiu o autoutilitară era condusă pe DN 1 de către un localnic în vârstă de 54 de ani. În urma testării alcoolscopice a șoferului a rezultat o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Sâmbătă, 02 martie, în jurul orei 02:00, în municipiul Sibiu, Piața Unirii, polițiștii sibieni au depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un sibian în vârstă de 46 de ani, a cărui concentrație de alcool în aerul expirat afișată de aparatul etilotest a fost de 0,50 mg/l.

Tot sub influența alcoolului a fost identificat o oră mai târziu, în jurul orei 03:00, de această dată pe Șoseaua Sibiului, la intrarea în municipiul Sibiu dinspre Șelimbăr, un sibian în vârstă de 30 de ani, care conducea un autoturism având o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate aceste cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influiența alcoolului.

 

Articolul precedentAmendă pe 15.000 de lei pentru 2,2 mc de lemne
Articolul următorUPDATE/ Incendiu de vegetație în Axente Sever