În noaptea de Revelion, vremea va fi apropiată de normalul termic, în judeţul Sibiu, anunţă meteorologii. La Bâlea Lac, astăzi, stratul de zăpadă măsura 1.73 m, la Păltiniş 63 cm şi la Boiţa 13 cm.

Luni, cerul va fi mai mult noros. Pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe mixte ziua și ninsori noaptea. La munte temporar va ninge slab. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 3 grade, iar cele minime între -3 și -1 grad. Izolat vor fi condiții de polei sau ghețuș și ceață.
Marţi, vremea va fi normală termic pentru acestă perioadă. Cerul va fi temporar noros și pe arii relativ extinse în cursul nopții va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale, mai ales la munte unde temporar va viscoli ninsoarea. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 4 grade, iar cele minime între -5 și -3 grade. Izolat, se va semnala ceață. Sunt condiții de ghețuș.
Miercuri, vremea va fi normală termic pentru acestă perioadă. Cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse se vor semnala precipitații mixte ziua predominant sub formă de ninsoare noaptea. La munte va ninge. Vântul va sufla în general moderat cu intensificări locale, mai ales la munte, unde temporar va viscoli ninsoarea. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 3 grade, iar cele minime între -4 și -2 grade. Izolat, se va semnala ceață. Sunt condiții de ghețuș.
Joi, vremea va intra într-un proces de răcire, devenind geroasă noaptea și dimineața. Cerul va fi variabil, temporar noros în cursul zilei când pe arii relativ extinse va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări locale la munte și izolate în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și -1 grad, iar cele minime între -12 și -8 grade. Pe arii restrânse se va semnala ceață, asociată izolat și cu depunere de chicură.
Spre sfârşitul săptămânii, vremea va fi rece, local geroasă noaptea și dimineața. Cerul va fi, temporar noros și local, mai ales din partea a doua a intervalului va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, unde va spulbera sau viscoli zăpada. Temperaturile maxime se vor situa în general între -4 și 1 grad, iar cele minime între -13 și -5 grade. Sunt condiții de ceață, asociată cu depunere de chiciură.

Articolul precedentPeste 35 de tone de sare au fost răspăndite de drumurile naționale
Articolul următorIncendiu la o locuinţă din Galeş. Intervin pompierii