Elevii de clasele a XI-a și a XII-a care doresc să se pregătească suplimentar la matematică pentru sesiunea de Bacalureat și admitere la facultate 2019 au posibilitatea de a participa, și în acest an, la cursurile susținute gratuit de profesori ai Facultății de Inginerie, din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Cursurile vor începe în 20 octombrie și se vor încheia în 25 mai 2019, în acest interval fiind programate 20 de ședințe, sâmbăta, în intervalul orar 9-12, în Aula IE 101 a Facultății de Inginerie. Informaţii suplimentare se pot obține  de pe site-ul ULBS sau de la secretariatul Departmentului Calculatoare și Inginerie Electrică – tel. 0269 216062 interior 461.
Pregătirea la Informatică va avea loc după un orar care va fi afișat pe site-ul Departamentului de Calculatoare și Inginerie Electrică: http://csac.ulbsibiu.ro/ și pe cel al Facultății de Inginerie: http://inginerie.ulbsibiu.ro/admitere/.
În cadrul cursurilor vor fi tratate subiecte precum operații cu numere reale, funcții, progresii, ecuații și inecuații, matrici și determinanți, sisteme de numere leare, limite de funcții, reprezentarea grafică a funcțiilor, polinoame, integrale și primitive și metode de calcul.
Programul complet al pregătirilor poate fi consultat pe site-ul  ULBS.

Articolul precedentBRAȘOV | 65 de cercetători și colecționari din domeniul numismaticii vin la Brașov
Articolul următorBărbat prins sub un utilaj agricol, la Avrig