Elevii din clasele a II-a F, a III-a E și a III-a G de la Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” Sibiu și clasele a II-a B, a III-a și a IV-a A de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Mediaș nu au venit, astăzi, la școală. IȘJ Sibiu anunță că, în aceste unități de învățământ, cursurile vor fi suspendate și vineri. 

În aceste clase, sunt înscriși 150 de elevi.
“În perioada 6-7 februarie 2020 cursurile sunt suspendate la clasele a II-a F, a III-a E și a III-a G de la Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” Sibiu și la clasele a II-a B, a III-a și a IV-a A de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Mediaș pe motiv că peste 20% din numărul de elevi din fiecare clasă absentează din cauza virozei”, a spus Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.
Joi, în instituțiile de învățământ din județul Sibiu erau raportate peste 3.300 de cazuri de viroză și suspiciune de gripă: 131 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 3.187 de cazuri de viroză.
Unitățile de învățământ cu cele mai multe cazuri sunt: Colegiul Național “Octavian Goga” Sibiu – 201 cazuri (186 viroze și 15 cazuri de suspiciune de gripă), Liceul Tehnologic “Johannes Lebel” Tălmaciu – 155 cazuri (147 viroze și opt cazuri de suspiciune de gripă), Școala Gimnazială Nr. 1 Sibiu – 152 cazuri (149 viroze și trei gripe), Școala Gimnazială “Nicolae Iorga” Sibiu – 151 cazuri (143 viroze și opt cazuri de gripă), Colegiul Național Pedagogic “Andrei Șaguna” Sibiu – 119 cazuri (112 viroze și șapte suspiciuni de gripă).

Articolul precedentCisnădian cercetat penal, după ce și-a lovit concubina. A încălcat ordinul de protecție impus de instanță
Articolul următorConstantin Roșca și-a dat demisia din funcția de șef al UPU Sibiu