În perioada 6 – 9 iunie, în Piața Mare din Sibiu are loc o nouă ediție Street FOOD Festival. Gurmanzii vor avea de făcut alegeri grele pentru că sunt peste 40 de truck-uri cu fel de fel de preparate care așteaptă să fie descoperite. 

Ediția de anul acesta este una specială pentru că întreaga zona de festival este gândită ca fiind un punct de intersecție culturală și culinară între diferite regiuni ale lumii. Timp de patru zile, participanții se vor simți ca-n Italia, Mexic, America sau Asia și vor putea încerca preparate care de care mai interesante și mai gustoase. Muzica bună va fi prezentă și ea, iar începând de joi pe scena de la Street FOOD Festival vor urca trupe precum: Soul Serenade, Robin and the Backstabbers, Moon Museum, Next Ex, Gramofone, Jurjak și Byron.
Vor fi diverse activități ca cinema în aer liber unde vor putea fi urmărite filmele: Povestea Iubirii, Nunta in ofsaid sau Omul care l-a ucis pe Don Quijote, dar și spectacole de flair la barurile centrale. De altfel și cei mici vor fi privilegiați la această ediție pentru că pe toată perioada festivalului se vor putea bucura de ateliere de golf, facepaintig și alte activități recreative.

Articolul precedentA.N.A.F. continuă restituirea taxei auto
Articolul următor3.300 de artiști și invitați din 73 de țări, așteptați la FITS 2019. Spațiile de joc, verificate de ISU