Fostul premier al României şi actualul preşedinte al Mişcării România Împreună, Dacian Cioloş a declarat la Sibiu că situaţia actuală din cadrul Partidului Social-Democrat este un spectacol mediatic “pe care îl vedem seară de seară”.

Întrebat de jurnalişti ce părere are despre luptele interne din PSD, Cioloş a declarat că nu este interesat de acest partid decât din prisma viitorului României.
“Pe mine mă interesează ce se întâmplă în PSD doar din prisma faptului că este un partid aflat la guvernare, care ar trebui să se ocupe de dezvoltarea economică, de rezolvarea problemelor pe care le are ţara, să evite izolarea României în plan european şi internaţional. Dar în schimb vedem spectacole în care apar unii aşa-zişi disidenţi, mai curaţi decât ceilalţi, şi se bat între ei. Preocuparea mea vine din acest punct de vedere. Pentru mine nu există nicio diferenţă între unii şi ceilalţi, e o bătălie internă. PSD, ca partid, în întregul lui, are o responsabilitate şi va trebui să îşi asume ceea ce se întâmplă în România. Dacă ei au impresia că prin această bătălie internă vor transmite imaginea că există un PSD sub controlul lui Dragnea, care e nociv, şi că există o altă parte din PSD care e mai bună, eu cred că se înşală, pentru că se văd rezultatele, se vede capacitatea acestui partid de a guverna cu rezultatele catastrofale pe care le vedem. Şi plătim cu toţii pentru acest spectacol mediatic pe care îl vedem seară de seară!”, a declarat Cioloş.

Articolul precedentVIDEO | Dacian Cioloş, la Sibiu, despre referendumul privind redefinirea familiei: “Nu văd utilitatea. Sunt bani pierduţi!”
Articolul următorSibiul va avea primul centru multifuncțional pentru copii și vârstnici aflați în dificultate