Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu, se va izola la domiciliu, după ce a participat la ședința de luni, de la Sala Palatului, unde a fost și senatorul PNL Vergil Chițac, confirmat astăzi pozitiv cu coronavirus.

“Cel mai responsabil gest pe care-l putem face pentru propriile persoane, pentru cei pe care-i iubim și pentru comunitatea în care trăim este acela de a ne izola în cazul în care situația o impune. Mă aflu, iată, chiar eu în această situație, ca și ceilalți sibieni, ca și mulți alți români, pentru prima oară în viață. Am participat la o ședință la care a fost prezentă o persoană al cărei test a ieșit pozitiv. Trebuie să stau izolată la domiciliu, până primesc rezultatul testului meu. Izolarea nu e o tragedie și nici nu înseamnă altceva decât ceea ce este, adică o primă metodă – decentă și eficientă – de a nu participa la răspândirea virsului. Personal voi parcurge această etapă cu optimism și cu credința că fac ceea ce trebuie. Vă îndemn pe toți să respectați cu strictețe îndemnurile autorităților, respectându-i, astfel, pe toți cei din jur, începând chiar cu cei dragi. Vă voi anunța rezultatul testului imediat ce îl voi avea”, a spus Daniela Cîmpean.

Articolul precedentMăsuri de protecție a clienților, luate de Comitetul Local pentru Situații de Urgență Sibiu. Distanța dintre mesele teraselor trebuie să fie de doi metri
Articolul următorPiața Obor, închisă până pe 31 martie. Taxi-urile, dezinfectate