BC CSU Sibiu joacă astăzi, de la ora 19.30, ultima partidă a celei de a doua faze a campionatului, cu U BT Cluj Napoca. Confruntarea se va disputa cu casa închisă, biletele fiind epuizate în doar câteva ore de la punerea lor în vânzare.

Baschetbaliștii sibieni vor să încheie TOP 6 cu o victorie, în fața propriilor fani, în meciul cu  ocupanta locului al doilea în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Chiar dacă pare lipsit de miză, în configurația clasamentului, BC CSU Sibiu va încerca să facă spectacol.

”Acest meci contează, mai mult, pentru statistică. Va fi un meci în care jucătorii noștri vor vrea să facă plăcere suporterilor care au cumpărat bilete și care vor umple sala ca la orice Derby cu Clujul. Noi trebuie să tratăm partida foarte serios, trebuie să jucăm cu mult entuziasm și acum, că nu e presiune, sper să iasă un show frumos”, a spus Dan Fleșeriu, înaintea meciului cu U BT Cluj.

Confruntarea din această seară se va disputa cu casa închisă, toate biletele fiind epuizate în mai puțin de două ore de la punerea lor în vânzare.  Partida cu U BT Cluj Napoca este ultima înaintea PlayOff-ului, programat pentru finalul lunii. Până atunci însă, galben-albaștrii vor mai avea de disputat Final Four-ul Cupei României, între 17 și 18 apilie, la Cluj.

Articolul precedentUn bărbat epileptic a fost găsit decedat într-un pârâu din Cisnădie
Articolul următor“Kabuki – stampe japoneze”, într-o expoziție la Muzeul “Brukenthal”