Dezbatere publică pe tema intervalelor orare și a traseelor propusă de reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție. Aștia au în vedere modificarea traseelor și a orelor în care școlile de șoferi pot desfășura activitatea practică de învățare a conducerii unui autovehicul. În acest scop cei care au sugestii și propuneri le pot trimite polițiștilor pe adresa [email protected].

„În activitatea curentă polițiștii rutieri au constatat că prezența în trafic a autovehiculelor destinate învățării conducerii unui autovehicul în zonele aglomerare și la ore de vârf, cu valori de trafic semnificative, influențează negativ buna desfășurare a traficului rutier. Având în vedere că actualele trasee pe care se poate învăța conducerea unui autovehicul nu mai corespund realității cotidiene, în baza art. 31 din HG nr. 1391/2006, în perioada imediat următoare polițiștii rutieri intenționează să modifice atât intervalul orar, cât și aceste trasee”, transmit poliștii.
Acesta este motivul pentru care, această situație, este supusă consultării publice. Astfel, pe adresa de e-mail, [email protected] locuitorii municipiului Sibiu pot transmite până la data de 6 decembrie, observațiile și recomandările vizavi de străzile și intervalele orare în care școlile de șoferi influențează negativ buna desfășurare a traficului rutier.

Articolul precedentMai multe localități din Sibiu rămân fără curent electric în această săptămână
Articolul următorStrăzile Luptei și Iorga și Școala nr. 21 rămân, miercuri, fără apă potabilă