Omul de afaceri Sergiu Diacomatu susține că politicienii și afaceriștii tremurau când auzeau de Florian Coldea. În exclusivitate pentru Realitatea PLUS, bărbatul a dezvăluit cum a primit în repetate rânduri amenințări prin interpuși de la generalul negru. Spune că afacerile sale erau în pericol, iar ofițerii și adepții binomului Coldea-Dumbravă recurgeau la tactici perfide prin care preluau afacerile românilor prin amenințări și șantaj. 

„Oamenii ăștia erau de neoprit, toată lumea vorbea despre ei și eram convins că la un moment dat nici actualii oameni care sunt activi și sunt în câmpul muncii nu vor mai suporta toate mizeriile pe care le făceau și le-au făcut oamenii ăștia.

Tot orașul tremura numai când se pronunța numele lor și eram convins ca orice poveste are cuprins și încheiere că va veni încheierea și pentru acești oameni.

Și clasa politică tremura în fața lor și toată lumea mediul de afaceri tremura în fața acestor oameni.

Nu m-am întâlnit și nici nu am vorbit cu domnul Coldea. Mi-a transmis diverse lucruri prin diverși apropiați de-ai dânsului. A fost o discuție personală între mine și apropiații lui. V-a amenințat vreo secundă domnul Coldea?

Prin intermediari da. Că vorbeau intermediarii sau vorbea el prin gura lor asta nu am de unde să știu”, a spus Sergiu Diacomatu.

Articolul precedentvremea 1 iunie. Unde vor fi 33 de grade Celsius?
Articolul următorNicolae Ciucă, primul în lupta pentru Palatul Cotroceni. Câți români îl văd pe liderul PNL drept viitor președinte al țării