De vineri, 15 februarie, filiala USR Sibiu are și un birou local. De asemenea, în cadrul Adunării Generale, care a avut loc în acea zi a fost votată și conducerea biroului. Astfel, Diana Mureșean este președinta filialei din Sibiu, iar Ionuț Ghișe, Emil Talașman, Laurențiu Theodoru și Marian Coman sunt vicepreședinți.

Adunarea Generală a decis durata mandatului, numărul membrilor care vor fi aleși să facă parte din structura de conducere și numărul de vicepreședinți. Membri participanți la AG au votat ca durata mandatului să fie de doi ani și Biroul Local să fie format din 11 membri, din care un președinte și patru vicepreședinți. Membrii aleși în completarea biroului local sunt: Andreea Floarea, Marius Vulcan, Cristina Bica, Laura Opricean, Zeno Popovici și Ciprian Horșia. Au mai fost aleși trei membri în Comisia Locală de Arbitraj și un cenzor pentru Comisia Locală.

„USR este cel mai democratic partid din România. Democrația pentru care ne luptăm în România de aproape trei ani, o trăim în USR! Le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată. Suntem măsură faptelor noastre, iar în următorii doi ani voi lupta împreună cu colegii mei ca Filiala Locală USR Sibiu să devină măsură succeselor noastre”, a declarat președinta USR Sibiu Diana Mureșan.

La funcția de președinte au fost cinci candidați și președintele a fost ales din două tururi, pentru că nu a fost îndeplinit din primul tur criteriul prevăzut în statutul USR, ca președintele să fie votat de 50% plus unu din numărul total de participanți. Diana Mureșan a câștigat în turul doi cu trei voturi diferența, în fața lui Emil Talașman.

„Noua echipă de conducere a Filialei Locale Sibiu este un mix foarte reușit de experiență profesională, dinamism și putere de muncă dovedită. Sunt convins că aportul lor pentru Municipiul Sibiu în următorii doi ani va fi unul hotărâtor pentru cele patru rânduri de alegeri și pentru a ne apropia ma mult de dezideratul de schimbare. Le urez mult succes și sper să colaborăm în cât mai multe proiecte”, precizează Adrian Echert, președintele Filialei Județene USR Sibiu.

Diana Mureșan are 30 de ani și a absolvit Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”. Din 2012 este antreprenor în domeniul turismului și promovează România turiștilor străini. A decis să se implice în USR din 2016 și în 2018 a coordonat campania „Fără penali în funcții publice” în județul Sibiu.

Actuala conducere a USR Sibiu va susține, în perioada următoare, o conferință de presă pentru a prezenta proiecte propuse pentru anul 2019.

Articolul precedentLuni se întrerupe curentul pe o stradă din Cisnădie
Articolul următorTemperaturi de până la 13 grade Celsius, la începutul săptămânii vitoare. De joi, vremea se răcește