Sibiul va avea o nouă destinație de vacanță cu zbor, începând cu sezonul de vară 2020. Este vorba despre  Monastir, Tunisia.

Zborurile pe ruta Sibiu – Monastir vor fi operate de compania aeriană Jasmin Airways în regim de curse charter, cu o frecvență săptămânală, în fiecare zi de miercuri, în perioada 10 iunie – 23 septembrie 2020.
Durata zborului pe această rută este de 160 de minute. Zborurile vor fi efectuate cu aeronavă de tip Embraer (76 locuri). Pasagerii au inclus un bagaj de cală de 17 kg/persoană și un bagaj de mână de 5 kg/persoană. Biletele sunt deja disponibile pe website-ul tour operatorului Amara Tour – www.amaratour.ro. 
Tunisia e parte a lumii africane şi arabe, dar este una dintre cele mai moderne naţiuni islamice şi pod de legătură către civilizaţia europeană. Un ţărm ospitalier cu staţiuni modern întinse de-a lungul celor 1.200 km de plaje cu nisip fin, lângă oraşe străvechi, festivaluri animate, o climă plăcută şi preţuri moderate fac din Tunisia o destinaţie de vacanţă pentru mai mult de 6 milioane de turişti în fiecare an.
Tunisienii înțeleg că turismul este vital și extrem de important atât pentru țara lor, astfel au fost luate măsuri de siguranță sporită.
“Deși este deseori văzută ca o destinație de vacanță care ne îmbie la sejururi relaxante petrecute pe malul Mării Mediterane, Tunisia oferă numeroase puncte de interes pentru petrecerea unei vacanțe de neuitat”, spun reprezentanții AIS.

Articolul precedentSibian sub control judiciar, după ce ar fi furat pachete de cafea dintr-un magazin din Mediaș
Articolul următorApă Canal Sibiu SA sărbătorește 125 de ani în distribuția apei