Un sibian a fost prins de polițiști în timp ce transporta, cu ajutorul unei autoutilitare, cantitatea de 18,24 mc material lemnos însoțit de un aviz neconform. Omului i s-a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 6000 lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Valea Sadului.

De asemenea, în jurul orei 18:30, pe raza localității Gura Râului, polițiștii sibieni au depistat un alt bărbat în timp ce transporta cantitatea de 2,3 mc material lemnos fără a deține documente legale. Persoana în cauză a fost amendată cu suma de 5.000 de lei, iar materialul lemnos transportat a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Cindrel.

Acțiunile de depistare a acestora au avut loc în cadrul activităților curente destinate prevenirii și combaterii activităților ilegale de tăiere, transport și valorificare a materialului lemnos. Au acționat polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu reprezentanți din cadrul Gărzii Forestiere Brașov, iar acțiunea a avut loc pe raza localității Râu Sadului.

Articolul precedentAmenzi de 15.000 de lei date de polițiști în cadul unor ample acțiuni
Articolul următorFrancofonia, sărbătorită la Biblioteca ASTRA