Doi bărbați din Dumbrăveni sunt sub control judiciar, fiind bănuiți de furt din locuință.

Potrivit Lucianei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, la data de 7 ianuarie, în baza datelor și informațiilor obținute, polițiștii din Dumbrăveni au reținut pentru 24 de ore doi bărbați bănuiți că în noaptea de 5-6 ianuarie, ar fi pătruns prin efracție într-un imobil din oraș.
“În fapt, în noaptea de 05/06.01.2020, în intervalul orar 01.00 – 03.40, cei doi bărbați, prin escaladarea gardului dinspre strada ar fi pătruns în curtea unui imobil, ulterior, au forțat deschiderea unei ferestre și ar fi pătruns în imobil. Din bucătărie, ar fi sustras produse alimentare”, explică Lazăr.
Cei doi bărbați, în vârstă de 18 și 24 de ani, ambii din Dumbrăveni, au fost reținuți pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, iar la data de 8 ianuarie au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Măsura dispusă a fost controlul judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
Cercetările în acest dosar continuă.

Articolul precedentBărbat din Păuca, reținut după ce a încălcat ordinul de protecție provizoriu
Articolul următorVIDEO Învățătoare prinsă de ministru în timp ce țipa la elevi. Ministrul Monica Anisie a descoperit dezastrul din școlile din Ialomița