Doi copii de 15 și 16 ani, alături de mama și tatăl lor, au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident.

Evenimentul rutier s-a petrecut luni seară, pe DJ 106, în zona intersecției cu Cisnădioara, pe sensul de mers spre Rășinari.
“Un șofer din București, în vârstă de 45 de ani, s-a angajat în depășirea unei mașini fără a observa că aceasta se angajase în efectuarea virajului la stânga, spre Cisnădioara”, explică Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Din mașina de București sunt răniți șoferul, soția acestuia, în vârstă de 44 de ani, și doi copii de 15 și 16 ani. 
“ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de terapie intensivă mobilă și autospeciala de transport victime multiple. S-au acordat îngrijiri medicale pentru patru persoane implicate, doi adulți și doi copii, conștienți, neîncarcerați”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. 
Copiii au fost transportați la CPU Luther. Potrivit ISU Sibiu, ei sunt policontuzionați, conștienți, iar adulții au ajuns la UPU Sibiu cu traumatisme cranio-cerebrale.
Mașina care s-a angajat în viraj spre Cisnădioara era condusă de un sibian de 45 de ani. Polițiștii rutieri sunt la fața locului pentru cercetări.

Articolul precedentUn controversat rapper american va scoate un album cu cântece de leagăn!
Articolul următorWeekend plin pentru salvatorii sibieni. Peste 100 de cazuri medicale, la sfârșitul săptămânii