Grav accident de circulație pe DN7C, în localitatea Cârțișoara. Un bărbat de 37 de ani din Cisnădie a pierdut controlul volanului și a accidentat o femeie și doi copii aflați pe marginea drumului. Copiii se află în stare gravă. Șoferul vinovat nu deține permis de conducere și se afla sun influiența băuturilor alcoolice.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Cisnădioara. Autorul accidentului, un bărbat de 37 de ani din Cisnădie, a plecat inițial de la locul faptei pe jos, însă ulterior a revenit. Potrivit polițiștilor, aceasta a pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus de mers unde a accidentat o femeie și doi copii de 7 și 10 ani, apoi a intrat intr-un gard. În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere și se afla și sub influiența băuturilor alcoolice. Avea o alcoolemie de  0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La fața locului au ajuns de urgență un echipaj al ambulanței de tip C, unul de tip B 2, un echipaj Smurd din cadrul ISU Sibiu cu terapie intensivă mobilă și un echipaj Smurd de la Victoria. Potrivit echipajelor, copiii sunt inconștienți, în stare gravă. Se execută manevre de resuscitare.  Femeia a suferit traumatisme la unul dintre picioare.

Articolul precedentBC CSU Sibiu, înfrângere în meciul de pe teren propriu cu Fribourg Olympic
Articolul următorAccident pe Vasile Milea. Două femei, rănite