Doi sibieni de 34, respectiv 41 de ani, au fost reținuți, ieri, fiind bănuiți că ar fi furat lemne dintr-un imobil aflat în construcție pe Calea Șurii Mari din Sibiu.

“La data de 11 februarie, la ora 16, polițiștii sibieni au fost sesizați despre faptul că, la aceeași dată, în jurul prânzului, persoane necunoscute au sustras 1,5 mc grinzi din lemn depozitate într-un imobil aflat în construcție pe Calea Șurii Mari din municipiul Sibiu, creând un prejudiciu în valoare de 2.000 de lei. În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, în scurt timp s-a reușit identificarea și prinderea a doi sibieni cu vârsta de 34, respectiv 41 de ani, bănuiți de săvârșirea faptei”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
Materialul lemnos a fost recuperat și returnat părții vătămate.
În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, cei doi sibieni fiind reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță. Astăzi, urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările continuă la nivelul Broului de Investigații Criminale Sibiu.

Articolul precedentVIDEO | Un șofer s-a izbit de un cap de pod, lângă Nocrich
Articolul următorZborurile de pe Aeroportul Sibiu, afectate de vremea rea