12 taxiuri au fost sparte de doi tineri din Mediaș care au sustras bani și aparatură electronică în valoare de peste 5.500 lei. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș i-au reținut pe cei doi localnici, miercuri, 14 noiembrie. În acest moment ei sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, respectiv tentativă la furt calificat.

Măsura reținerii este pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a șapte infracțiuni de furt calificat și a cinci tentative la infracțiunea de furt calificat. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, Biroul de Investigații Criminale.

„Tinerii în vârstă de 18, respectiv 27 de ani, sunt bănuiți că, în nopțile de 9/10 și 10/11 noiembrie ar fi spart geamurile laterale și ar fi sustras bunuri electronice și bani din 12 autoturisme utilizate în regim taxi, parcate pe diferite străzi din municipiul Mediaș. Prejudiciul creat se ridică la suma de 5.530 de lei”, spun poliștii.

 

Articolul precedentZona Industrială Vest și alte 10 localități rămân fără presiune la apă
Articolul următor„Comedy Show” deschide ediția din acest an a „Sibiu Magic Show”