Ieri, o tânără și un băiat de 19 ani au fost reținuți de polițiști, fiind cercetați pentru furturi calificate.

Fata, domiciliată în Gura Râului, este bănuită că în noaptea de 15 spre 16 februarie, ar fi pătruns într-un imobil de pe raza orașului Tălmaciu, pe ușa din spate a locuinței, lăsată descuiată, de unde ar fi sustras suma de 1.300 de lei, două telefoane mobile, două perechi de butoni, dar și permisul de conducere și cartea de identitate ale persoanei vătămate.
Potrivit IPJ Sibiu, tânăra a fost reținută 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Tălmaciu în vederea documentării întregii activități infracționale a tinerei.
Tot ieri, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au identificat și reținut un tânăr în vârstă de 19 ani, din județul Vâlcea, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.
Vâlceanul este bănuit că, în perioada 28 – 29 martie, a închiriat trei locuințe cu regim hotelier, situate în municipiul Sibiu și în localitatea Șelimbăr, de unde ar fi sustras cinci televizoare în valoare de aproximativ 5.400 de lei. Pe raza municipiului Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Pitești, IPJ Argeș, și al colegilor din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, IPJ Alba, s-a reușit identificarea și recuperarea a patru dintre televizoarele sustrase. Tânărul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Articolul precedentZilele Dermatologiei, marcate la Sibiu
Articolul următorPrimul atelier de scriere dramatică pentru elevii de liceu, organizat la Teatrul “Gong”