Doi tineri de 20 și 24 de ani au fost prinși și reținuți de polițiști sub infracțiunea de furt calificat în formă continuă, anunță polițiștii. Cei doi sunt bănuiți că, în perioada noiembrie – decembrie a.c., ar fi pătruns prin efracție și ar fi sustras țigări și bani din sediile a trei societăți comerciale de pe raza municipiului Sibiu, pe străzile Luptei, Nicolae Iorga și Malului. 

„Miercuri, 5 decembrie, cei doi sibieni au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, iar la data de 6 decembrie, față de persoanele în cauză, instanța a decis aplicarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt ISJ Sibiu.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză. Până acum nu se cunoaște valoarea prejudiciului.

Articolul precedentEvenimente de week-end la Muzeul Astra
Articolul următor65 de evenimente, la cea de-a doua ediţie a Târgului “alterNativ”