Un dosar penal a fost întocmit de polițiștii sibieni după ce s-a constatat că doi sibieni au mințit în declarațiile lor, în cazul unei tamponări. Se pare că miercuri, 27 martie, în jurul orei 18:00, la intersecția străzilor Vasile Aaron cu Ceferiștilor, pe fondul neacordării de prioritate s-a produs o tamponare între două autoturism.

Conform polițiștilor, în jurul orei 18:30, la sediul Biroului Rutier Sibiu s-au prezentat trei bărbați, doi dintre aceștia declarând că au condus autoturismele în cauză.

După verificarea declarațiilor de tamponare completate de către cei doi conducători auto și în urma audierii martorilor care au asistat la producerea evenimentului, polițiștii au constatat că declarația șoferului care a circulat regulamentar în intersecție nu ar corespunde situației reale. La volanul mașinii nu s-a aflat un sibian de 27 de ani, așa cum declarase, ci tatăl acestuia, în vârstă de 60 de ani. Acesta din urmă, la rândul său, a declarat fals polițiștilor faptul că nu el s-ar fi aflat la volanul mașinii în momentul producerii coliziunii, ci fiul său.

În cauză s-a deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de fals în declarații, urmând ca soluția să fie dată prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu.

De asemenea, în urma acestui eveniment rutier, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-a înregistrat și plângerea șoferului care nu a acordat prioritate, plângere prin care reclamă faptul că, imediat după producerea tamponării, ar fi fost agresat fizic de către bărbatul în vârstă de 60 de ani. În acest caz, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Articolul precedentVictorie la Pitești, după prelungiri. Următorul meci e la Craiova, în 1 aprilie
Articolul următor„aproape”, expoziția de fotografie care vorbește despre autism