Poliţiştii au identificat şoferul care a lovit, pe trecerea de pietoni, fetiţa de 11 ani, în 17 ianuarie, pe Şoseaua Sibiului din Mediaş.

“Ca urmare a cercetărilor efectuate de către polițiștii Biroului Rutier Mediaș, azi, 21 ianuarie a.c., s-a reușit identificarea autoturismului implicat și a conducătorului  auto care a provocat accidentul rutier din data de 17 ianuarie a.c., de pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș. Este vorba despre un medieșean în vârstă de 65 de ani. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
În momentul accidentului rutier, minora era însoțită de sora sa în vârstă de opt ani. Cele două fete au plecat acasă, iar în jurul orei 21,35, prin S.N.U.A.U. 112, părinții fetelor au solicitat intervenția unui echipaj medical care să-i acorde îngrijiri medicale minorei. Aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Mediaș, fără a necesita internarea. 

Articolul precedentJoi e Ziua Porților Deschise, la Școala Finlandeză din Sibiu
Articolul următorPlata online, disponibilă acum și pentru facturile de apă și canal