Un minor s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volanul unei mașini deși nu deținea permis de conducere, iar mașina era neînmatriculată și nici înregistrată. Băiatul de 17 ani a fost descoperot de polițiștii rutieri, sâmbătă, 2 noiembrie, în jurul orei 21.00, conducând pe raza localității Sadu.

„Pe lângă faptul că cel aflat la volan nu deține permis de conducere, polițiștii au constatat că autoturismul condus este neînmatriculat sau neînregistrat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, spun oamenii legii.

Băiatul nu a fost singurul caz din acest sfârșit de săptămână. Fără a deține carnet de concucere s-a urcat la volanul unei mașini și un bărbat de 41 de ani. Acesta conducea duminică, 3 noiembrie, în jurul orei 08.30, pe strada George Coșbuc din localitatea Avrig. Și pe numele acestuia polițiștii au deschis dosar penal.

Articolul precedentAproape 40 de permise au fost ridicate de polițiști. Mulți dintre sibieni continuă să se urce băuți la volan
Articolul următorRomsilva lansează campania „Un copil, un brăduț” pentru a responsabiliza micuții față de natură