Sibienii nu lasă alcoolul când urcă la volan. Polițiștii au surprins zilele acestea încă câțiva șoferi băuți.

De exemplu, miercuri, în jurul orei 9.20, pe DN 1, în zona localității Șelimbăr, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Șelimbăr. În urma testării alcoolscopice a șoferului a rezultat o concentrație de 1.18 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
De altfel, astăzi, în jurul orei 1, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada Nicolae Teclu de către un sibian în vârstă de 28 de ani. Ca urmare a verificărilor efectuate s-a constatat că sibianul nu deține permis de conducere, iar la testarea sa alcoolscopică a rezultat o concentrație de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.
În aceeași noapte, în jurul orei 3.30, tot pe strada Nicolae Teclu, polițiștii rutieri au identificat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani, din localitatea Șelimbăr, a cărui concentrație de alcool pur în aerul expirat, înregistrată de aparatul etilotest, a fost de 0,45 mg/l.
Și în acest caz s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Articolul precedentDe 1 iunie CAS Sibiu a oferit cadouri copiilor de la Centrul de Zi „Rut”
Articolul următor14 ani de la înființarea Direcției Generale Anticorupție