UPDATE: Accidentul a avut loc la kilometrul 291. Șoferul vinovat este cel care conducea ansamblul tir, un bărbat de 32 de ani, din Prahova. Pe fondul vitezei neadaptate, semiremorca TIR-ului care era condus spre Brașov, a derapat și a intrat în coliziune cu un autocar condus regulamentar, spre Sibiu, de un bărbat de 28 de ani.

În urma accidentului două persoane au ajuns la spital.  Este vorba despre șoferul de rezervă și un pasager, ambii din autocar. Nu se confirmă informația inițială cum că o persoană ar fi fost încarcerată.
Răniții au fost consultați de echipajul de pe ambulanță. Aceștia au suferit traumatisme cranio faciale în urma tăieturilor de la cioburi. Ambii vor fi transportați la spital de către echipajul SMURD.

În autocar se aflau 23 de pasageri adulți și cei doi șoferi. Traficul în zonă este blocat total.

Știre Inițială: Accident rutier pe DN 1, la Hula Bradului, anunță autoritățile. Se pare că este vorba despre o coleziune între un autocar cu un TIR. Pompierii transmit că șoferul tirului este încarcerat. Nu sunt anunțate, până în prezent, victime din autocar.

La fața locului intervin două echipaje SMURD ATPVM (transport victime multiple), SAJ Tălmaciu și un echipaj de descarcerare. Traficul în zonă este îngreunat.

Revenim cu detalii!

Articolul precedentMediașul este pregătit pentru iarnă
Articolul următorConcert de Crăciun cu Acapella, Luminița Anghel și Paula Seling, la Sibiu