Doi tineri, unul în vârstă de 25 de ani și celălalt de 18 ani s-au ales cu dosar penal, unul pentru că a condus o mașină fără a avea permis, iar celălalt, pentru că a încredințat mașina cu bună știință. Ambii tineri sunt din localitatea Șeica Mare.

Bărbatul de 25 de ani conducea o mașină pe strada aurel Vlaicu din Mediaș, când a fost oprit de polițiști. În urma controlului efectuat, polițiștii au constatat că acesta nu deține dreptul de a conduce. În acest fel a fost tras la răspundere și tânărul de 18 ani care i-a dat mașina știind că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Un alt tânăr, de data aceasta un sibian în vârstă de 20 de ani a fost descoperit conducând pe DJ 106, pe raza localității Nocrich, fără a deține carnet de conducere. Mai mult, acesta era și sub influiența băuturilor alcoolice, având o concetrație de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a ales și el cu dosar penal.

Și în această noapte, la ora 2:00, pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș, a fost depistat un alt șofer în vârstă de 40 de ani, din județul Harghita, pe numele căruia s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Articolul precedentPatru bărbați au fost reținuți după ce au distrus o terasă în Mediaș
Articolul următor83 de angajatori oferă peste 1.200 de locuri de muncă în Sibiu