Ieri noaptea, în jurul orei 2.45, în municipiul Sibiu, polițiștii de ordine și siguranță publică au observat că, pe strada Dorului, un autoturism era condus cu viteză, iar la vederea echipajului de poliție, șoferul a pătruns pe Aleea Buia nerespectând semnificația indicatorului „Acces interzis” și avariind șapte autovehicule parcate.

Polițiștii rutieri care au intervenit după producerea evenimentelor soldate cu pagube materiale, au constatat că în autoturismul în cauză se aflau doi tineri, ambii în vârstă de 26 de ani, domiciliați în localitatea Cristian.
Cei doi nu au recunoscut că ar fi condus autoturismul, motiv pentru care ambii au fost testați alcoolscopic. Rezultatele au fost de 0,96 mg/l, respectiv 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul testat la urmă neavând nici permis de conducere.
De asemenea, cei doi au fost conduși la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.
În cauză, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului, urmând a se stabili cine a fost la volan în momentul producerii tamponărilor și a se stabili toate circumstanțele care au dus la producerea acestor evenimente.

Articolul precedentBC CSU Sibiu luptă cu Dinamo, pentru accederea în finala Cupei României
Articolul următorPeste 150 de elevi au vizitat Jandarmeria, la “Școala Altfel”