Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit, în acest weekend, pentru stingerea a două  incendii, precum și acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 95 de cazuri medicale.  De asemenea, pompierii au intervenit pentru a distruge elemente de muniție neexplodată, în Copșa Mică.

“Echipa pirotehnică a intervenit în urma unei sesizări venite pe numărul de urgență 112, în localitatea Copșa Mică, strada Târnăvioara, pentru cercetarea, identificarea, ridicarea, transportul și depozitarea în vederea distrugerii a unui număr de cinci lovituri P.G. 7V. Cu acest prilej, pirotehnicienii sibieni reamintesc cetăţenilor că, în cazul în care descoperă muniţie rămasă neexplodată, să nu atingă aceste elemente, să nu le lovească sau să le mişte din locul în care au fost găsite, să nu încerce să demonteze componentele muniţiei sau să le ridice, transporte sau depoziteze în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi, să anunţe ISU sau Poliţia prin telefonul de urgenţă 112 pentru a interveni în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În weekend, alte 22 de persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din  cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului.

Articolul precedentIncendiu la o casă din Săcel
Articolul următorAmenzi de 43.000 de lei, aplicate de polițiștii sibieni în weekend