Consiliul Superior al Magistraturii a decis eliberarea din funcția de procuror a Laurei Codruța Kovesi, după ce aceasta a fost numită procuror-șef la Parchetul European.

Potrivit CSM, Laurei Kovesi i-a fost aprobată cererea privind rezervarea postului de la Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul teritorial Sibiu.
“Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie a doamnei Laura Codruța Kovesi, procuror în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul teritorial Sibiu, ca urmare a numirii sale în funcţia de procuror şef european al EPPO, începând cu data de 31.10.2019. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât rezervarea postului de procuror în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul teritorial Sibiu, post pe care îl ocupă în prezent doamna Laura Coruța Kovesi”, arată Consiliul Superior al Magistraturii.

Articolul precedentUn bărbat din satul Nou se află sub control judiciar după ce a bătut un consătean
Articolul următorUn copil de 15 ani identificat de polițiști după ce a tâlhărit un taximetrist