Echipa sibiană a obținut un nou succes în Liga 1.

Sâmbătă, la Mediaș, echipa pregătită de Vasile Miriuță s-a impus în derbiul județului, la Mediaș, cu Gaz Metan. După 90 de minute, FC Hermannstadt a câștigat cu 2-0 prin golurile reușite de Daniel Tătar și Ionuț Stoica.

Daniel Tătar a deschis scorul în minutul 30, reluând în plasă, din marginea careului mic, o minge respinsă de portarul Cristea. Ionuț Stoica a făcut 2-0 după patru minute din repriza secundă, trimițând în poarta Gazului Metan, cu capul, de pe 6 metri, o centrare a lui Tătar.

Vasile Miriuță, antrenorul principal al echipei sibiene, a folosit următoarea formulă de echipă: Cătălin Căbuz – Biel Company, Nemanja Mijuskovic, Alexandru Dandea, Ionuț Stoica, Daniel Tătar – Petrișor Petrescu, (Bogdan Rusu – min. 86), Răzvan Dâlbea (cpt.), Lucian Dumitriu (Florin Acsinte – min. 90) – Ștefan Blănaru (Pedro Moreira – min. 70) și Juvhel Tsoumou.

În urma acestei victorii, FC Hermannstadt acumulează 25 de puncte în clasamentul Ligii 1 și ocupă locul 9.

Cu Viitorul, la Cluj-Napoca În ultima etapă din acest an, a XXI-a, FC Hermannstadt primește vizita formației lui Gheorghe Hagi, FC Viitorul. Întâlnirea nu va mai avea loc la Târgu Mureș, pe Stadionul ”Trans-Sil”, unde au disputat sibienii până acum, în actualul sezon, meciurile considerate acasă, ci la Cluj-Napoca, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, cel al campioanei CFR. Partida dintre FC Hermannstadt și FC Viitorul este programată sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 13.

Jucătorii noștri au fost încurajați de o galerie pe măsura prestației lor din teren, semn că nicăieri nu-i ca acasă în (județul) Sibiu!Spre final de partidă, suporterii au aprins telefoanele în semn de respect, iar apoi jucătorii le-au multumit personal pentru aprecieri.#RESPECT #Sibiularefotbal

Publicată de FC Hermannstadt pe Sâmbătă, 15 decembrie 2018

Articolul precedent67 de utilaje cu lamă și material antiderapant acționează pe drumurile din județul Sibiu
Articolul următorȘoferul nevinovat din accidentul de la Tălmaciu a decedat la spital