A.F.C. Hermannstadt vs C.F.R. Cluj este meciul revenirii acasă pentru FCH, pe Stadionul Municipal Sibiu, în fața proprilor suporteri. Un duel special, de Ziua Națională a României, între campioana en-titre și o echipă în sete de puncte. În premieră, pe 1 decembrie, de la ora 19, pe municipalul sibian se va juca pe nocturnă și pe un gazon modern.

,,Suntem în fața unui eveniment foarte important pentru noi, pentru oraș și pentru suporteri. Ne-a lipsit foarte mult căldura de acasă! Ne-au lipsit suporterii sibieni și poate și din această cauză am avut rezultate mai slabe. Sunt convins că echipa se va exprima diferit. Sper ca fotbaliștii noștri să intre mai responsabili în teren, chiar dacă vom avea ca adversar o echipă redutabilă, cea mai bună din Liga I în acest moment. Am încredere în stafful nostru, am încredere în jucători. Suntem datori să ne revenim în clasament chiar în acest meci al revenirii acasă, la Sibiu”, a declarat Iuliu Mureșan, președinte A.F.C. Hermannstadt

Pentru confruntarea cu C.F.R. Cluj, antrenorul principal al echipei are tot lotul la dispoziție.

,,Nu a fost ușor deloc pentru suporteri. Mulți au fost alături de noi la Tg.Mureș și merită felicitați pentru asta! Suporterii noștri sunt cei mai importanți. Referitor la meciul de duminică, 1 decembrie, ce pot spune este că îmi doresc din tot sufletul să facem un joc bun. C.F.R. Cluj poate alinia lejer 3 echipe, judecând după lotul pe care îl au. Cei care intră dau totul pentru a-i demonstra lui Dan Petrescu că merită să fie titulari meci de meci. Totuși, eu cred că noi suntem capabili să jucăm bine și de aceea ne dorim cele 3 puncte. Din păcate, suntem într-o poziție deloc mulțumitoare pentru noi. Campionatul este, însă lung. Mai sunt multe etape importante”, a declarat Eugen Neagoe, antrenorul principal al A.F.C. Hermannstadt.

,,C.F.R. Cluj este cea mai bună echipă din Liga I în acest moment. Nu cred că va conta foarte mult ce prim 11 va alinia antrenorul Dan Petrescu, fiindcă toți jucătorii lor sunt la fel de buni. Cred că, în ceea ce ne privește, ține de atitudine și de cât de montați intrăm pe teren. Și noi, jucătorii, știm că nu suntem într-o situație foarte bună și ne dorim să nu dezamăgim publicul sibian.”, a declarat Petrișor Petrescu, mijlocaș A.F.C. Hermannstadt.

A.F.C. Hermannstadt vs C.F.R. Cluj, etapa a XVIII-a, Liga I, va avea loc astăzi, de Ziua Națională a României, pe Stadionul Municipal Sibiu, începând cu ora 19.

Articolul precedentAsociația DAR strânge bani pentru 28 de copii cu dizabilități
Articolul următorMall-ul din Sibiu a făcut primele demersuri pentru a obține autorizația de securitate la incendiu