Cele două finaliste ale ediției trecute a Cupei României, FC Hermannstadt și CSU Craiova, se vor afla din nou față în față sâmbătă seara, pe Stadionul ”Ion Oblemenco”. De data aceasta, partida dintre echipa sibiană și cea din Craiova se va disputa în Liga 1, contând pentru etapa a XI-a.

Teodor Birț, președintele FC Hermannstadt, a declarat că speră ca jucătorii sibieni să pună capăt seriei de rezultate negative și să obțină cel puțin un punct pe ”Ion Oblemenco”.

”Traversăm o perioadă dificilă, având în vedere că am pierdut ultimele cinci meciuri de campionat. Așa cum am mai spus, este vorba despre o criză de rezultate, nu o criză în jocul nostru. Cu FCSB, în ultima etapă, am condus cu 1-0, am avut încă un gol, anulat însă pentru un ofsaid, iar cu cinci minute înainte de pauză am fost egalați în urma unui șut deviat. Apoi, în repriza secundă, experiența și-a spus cuvântul, iar FCSB a mai marcat de două ori. Noi ne-am creat alte câteva situații de a mai înscrie, însă le-am irosit rând pe rând. Îmi doresc ca jucătorii noștri să învețe din greșeli și să facă tot posibilul pentru a nu le mai repeta. Reîntâlnim echipa din Craiova, cea care ne-a învins cu 2-0 în finala Cupei României. Băieții care au jucat în acea finală vor să își ia revanșa. De fapt, cu toții ne gândim la un rezultat pozitiv. Sperăm să fim inspirați în momentul în care alcătuim echipa care va intra pe teren, iar la final să obținem punct sau puncte”, a declarat Birț.

Pentru meciul cu CSU Craiova, antrenorul Alexandru Pelici nu poate conta pe Ilja Antonov, care este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, iar Andrei Hergheligiu, Biel Company și Luis Ali sunt accidentați.

Înaintea acestui meci, FC Hermannstadt ocupă locul 13 în clasamentul Ligii 1, cu 7 puncte, în vreme ce CSU Craiova este pe 7, cu 15 puncte.

Meciul dintre CSU Craiova și FC Hermannstadt se dispută sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 18.

Articolul precedentUn membru PSD nu mai a fost primit în comisia de votare, la Bungard
Articolul următorBRAŞOV | Bărbat găsit fără suflare, în propria locuinţă