A.F.C. Hermannstadt a învins cu 2-0 în deplasare pe cei de la C.S. Mioveni, liderul Ligii secunde, într-o partidă care a deschis faza optimilor de finală din Cupa României.

Echipa sibiană a reușit astfel să se califice pentru cel de-al treilea sezon consecutiv în sferturile de finală ale competiției. Golurile care au adus victoria FCH au fost marcate de mijlocașul austriac, Daniel Offenbacher și atacantul italian, Mattia Persano. Eugen Neagoe, antrenorul principal al echipei, a trimis în teren un prim 11 format din Novo, Petrescu (cpt), Stoica, Luchin, Bușu, Buzan, Taira, Offenbacher, Cordea, Dumitriu și Debeljuh. În repriza a doua au intrat și Jo Santos, în locul lui Cordea, Yazalde în locul lui Mihai Dumitriu și Persano, macatorul golului 2, în locul lui Debeljuh.

“O victorie muncită. I-am felicitat pe băieți pentru rezultat, pentru atitudine, pentru efortul pe care l-au făcut în această seară. Le-am spus că în joc îmi doresc mult mai mult. Cred că putem mult mai mult decât am oferit în această seară. Echipa era cu moralul puțin mai scăzut. Sunt șase etape de când nu am mai marcat în Campionat. Începând cu această seară, cu cele două goluri pe care le-am marcat, sper ca acum echipa să înscrie mai multe goluri și să strângem mai multe puncte în Liga I, fiindcă nu suntem într-o situație comodă”, a declarat Eugen Neagoe, antrenorul principal al A.F.C. Hermannstadt.

Pentru A.F.C. Hermannstadt urmează derby-ul  județului Sibiu din etapa a XV-a, în deplasare, contra celor de la Gaz Metan Mediaș. Meciul va avea loc sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 18, pe stadionul Gaz Metan din Mediaș.

Articolul precedentRășinărean de 17 ani, la volan, fără permis de conducere
Articolul următorDonație semnificativă de echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Sibiu