Poliţiştii sibieni caută o femeie în vârstă de 48 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de un bărbat din Slimnic cu privire la faptul că, la data de 21 noiembrie, în jurul orei 20:00, soția sa, WEIDENFELDER ELENA, în vârstă de 48 ani, a plecat de la domiciliul comun din Slimnic, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate aproximativ 100 de kg, față rotundă, păr alb, cărunt, fir drept, ochi căprui.

La momentul plecării, femeia purta un palton mov și pantaloni negri.

Semne particulare: nu se cunosc.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Articolul precedentCaracatița care a distrus sportul rege, demascată. Jocurile controversatului Neluțu Varga. Ce implicare are Sorin Grindeanu? – Culisele Statului Paralel, ora 18
Articolul următorAnca Alexandrescu aruncă BOMBA: Nume grele din politică și servicii, afaceri uriașe în fotbal – Dezvăluiri explozive la Culisele statului paralel