Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută o femeie în vârstă de 52 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din orașul Tălmaciu,  într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

“La data de 21 ianuarie a.c., un bărbat a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la data de 18 ianuarie a.c., soția sa, Radu Rodica, în vârstă de 52 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Femeia are o  înăltime de 1,65-1,70 cm, greutate 70 kg, constituţie atletică, ochi căprui, păr negru lung, fir drept, faţă ovală;,nas drept și ten măsliniu.

Conform IPJ Sibiu, femeia are degetul mijlociu de la mâna stângă parțial rigid și patru cicatrici de aproximativ 2 cm fiecare, la nivelul sânului stâng.

În momentul plecării, femeia purta batic de culoare roșie, geacă din fâș de culoare neagră, bluză de culoare neagră, pantaloni din material textil de culoare neagră și bocanci de culoare albastru închis.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Articolul precedentCasă în flăcări, în Veștem
Articolul următorActualizarea sinelui, o nouă nevoie a oamenilor în mileniul 3