Femeile din centrele DGASPC Sibiu vor fi celebrate joi, 5 martie, începând cu ora 11, la Căminul Cultural din Biertan. Aici va avea loc “Gala femeilor cu dizabilități”, eveniment la care vor participa aproximativ 150 de doamne și domnișoare cu dizabilități.

“Iată-ne la cea de-a treia ediție a Galei Femeilor cu dizabilități, ocazie cu care celebrăm Femeia, și nu orice femeie, ci pe cea mai specială dintre noi. În cele 11 centre din structura DGASPC Sibiu avem 449 femei, iar în familie se află 8231 femei și pentru toate aceste femei organizez anual această Gală. Femeia – cine nu o iubește, prețuiește și respectă? Acela nu iubește frumusețea, dăruirea, sensibilitatea, acela nu iubește de fapt viața. Le doresc tuturor femeilor cu dizabilități ca fiecare zi să fie ziua lor, în fiecare zi să fie fericite și, mai ales, iubite! La mulți ani!”, a declarat directorul general al DGASPC Sibiu, Laura Camelia Vîlsan.

La eveniment vor participa aproximativ 150 de femei cu dizabilități din centrele aflate în structura DGASPC Sibiu.

Potrivit organizatorilor, beneficiarele se vor bucura de un amplu program artistic care va cuprinde un recital de poezii, dansuri, cântece și voie bună, iar surpriza din partea conducerii pentru toate femeile prezente va fi un recital al artistelor Anca Mărginean, Izabela Tomiță și o eleva de la Școala Populară de Artă și Meserii Ilie Micu din Sibiu, Tania Pamfiloiu.

Articolul precedentRecital de percuție, cu sibianul Sorin Rotaru, la Sala Thalia
Articolul următorIncendii de vegetație uscată, pe DN1 și la Glâmboaca