Unii dintre cei mai pricepuți meșteri artizani vor aduce primăvara în cadrul Festivalului de produse handmade “Creative Buzz”.

Evenimentul va avea loc în perioada 19 – 21 aprilie, între orele 10 – 21, la Biblioteca Județeană ASTRA din Sibiu.
“Vi se pregătesc trei zile de cumpărături, patiserie de casă, activități pentru copii & distracție, în care vă facem cunoștință cu cei mai faini meșteri! Cu muzică bună, o zonă de relaxare, ateliere de creație, să ne bucurăm de Primăvară și oamenii frumoși care expun! Obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pictate, jucării inedite, cosmetice naturale, dulcețuri de casă și multe altele, le găsiți cu prisosință la festivalul handmade Creative Buzz, ajuns la ediția 20, la care sunt invitați toți admiratorii produselor handmade. Produsele manufacturate transmit mai simplu şi direct mesajul din sufletul artistului către iubitorii genului, prin evidenţa frumosului de la prima atingere sau vedere”, spun organizatorii.
La eveniment vor fi prezenți 40 de expozanți.
Festivalul handmade “Creative Buzz” este o inițiativă de susținere și promovare a artiștilor și artizanilor din România, gândită din perspectiva înlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual și are loc în perioada 19-21 aprilie, zilnic între 10.00-21, la Biblioteca Astra din Sibiu, în Corpul B.
Expozanții se pot înscrie prin email la [email protected] sau la telefon 0745/ 047070

Articolul precedentTemperaturi maxime de 10 grade Celsius, săptămâna viitoare. În weekend se încălzește
Articolul următorVIDEO | Aproximativ 5.000 de sibieni, în stradă, pentru a-i susține pe magistrați: “Să se facă dreptate!”