BC CSU Sibiu joacă astăzi, o nouă partidă în cadrul sezonului regulat al FIBA Europe Cup, pe teren propriu, cu Bahcesehir College. Meciul începe la ora 19:00, iar ultimele bilete disponibile se pot achiziționa de la casieria Sălii Transilvania, începând cu ora 18:00.

O nouă etapă a aventurii europene se va consuma asăzi, la Sala Transilvania. BC CSU Sibiu va da piept cu puternica echipă din liga turcă, Bahcesehir College. Oaspeții din această seară au un parcurs bun până la acest moment în FIBA Europe Cup, cu o victorie și o înfrângere, în timp ce echipa noastră caută să facă prima victorie, în această seară, în fața propriilor suporteri.

„Urmează o partidă care vine după multe meciuri grele încheiate cu înfrângeri și sperăm să fim într-o situație mult mai bună. În continuare avem probleme cu doi dintre jucători care nu vor evolua din cauza accidentărilor. Mai mult decât atât, mai avem trei jucători care sunt doar pe jumătate recuperați. Cu toate acestea, este evident că vom încerca să facem tot ce se poate, în aceste condiții, pentru a obșine, totuși, prima victorie în Cupele Europene, în Sala Transilvania”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Partida începe la ora 19:00. La ora 18.00, însă, se vor deschide porțile Fan Zone-ului „Sibiu – Casa Baschetului”, când se vor pune în vânzare și ultimele bilete disponibile, o parte dintre acestea fiind donate de către abonații care nu pot ajunge la meciul cu turcii, în cadrul campaniei „Marcăm cu Inima”. 

Pauzele meciului vor fi animate de trupa de animatori Knights of Transylvania Cheerleaders, dar și de micuții noștri de la CSU Sibiu Dancers by Fantasy Dance.

Articolul precedentDosar penal și amendă de peste 2.100 de lei pentru un minor care a condus fără permis o mașină cu ITP expirat
Articolul următorÎnmormântări gratuite pentru persoane vii. Oferta bizară a unui centru din Coreea de Sud