O firmă de curierat din Sibiu a fost înșelată în timp ce livra lingouri de aur, de un tânăr originar din județul Alba.

Potrivit Elenei Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu, administratorul companiei a sesizat poliția cu privire la faptul că o persoană necunoscută, folosindu-se de datele de identificare ale altei persoane, a comandat un lingou din aur de pe un site de vânzări, iar la momentul livrării, la data de 10 octombrie, profitând de neatenția curierului, a înlocuit lingoul cu alte obiecte, fără valoare.
“La data de 25 octombrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu, cu sprijinul polițiștilor din județul Alba, au efectuat patru percheziții domiciliare în județul Alba, în vederea documentării unei infracțiuni de înșelăciune. Un bărbat a fost reținut”, a spus Welter.
În cauză s-a deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, iar în urma acțiunilor desfășurate la data de 25 octombrie, polițiștii au identificat și prins un bărbat în vârstă de 25 de ani, din județul Alba, bănuit de săvârșirea înșelăciunii. Acesta a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.
De asemenea, cu ocazia perchezițiilor efectuate în municipiul Alba Iulia și în localitatea Jidvei, au fost ridicate în vederea confiscării mai multe obiecte din metal de culoare galbenă, asemănătoare aurului, patru lingouri de diferite mărimi și peste 20 de monede.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Articolul precedentSuporterii FC Hermannstadt se adună în fața Stadionului Municipal: “Echipa noastră să revină acasă!”
Articolul următorUn autoturism a luat foc în mers, pe o stradă din Mediaș