Florin Prunea a dezvăluit duminică seară, la „Realitatea Sportivă”, influența politică a social-democratului Vasile Dîncu în fotbal, „reglând conturile cu toată lumea”, și cum l-a impus pe Răzvan Burleanu în ambele mandate la conducerea Federației Române de Fotbal, în fața lui Gică Popescu, apoi a lui Ionuț Popescu.    

 „Cu siguranță da (Burleanu era dirijat de Vasile Dâncu – n.red.). Nu poți să apari cu un program de candidatură… De unde a avut băiatul ăsta atâția bani… (…) În al doilea mandat se știe. Ionuț Lupescu a fost trădat. De oameni puternici din statul român. Vasile Dâncu, știi cum îl simțeam în campanie (electorală – n.red.)? Aici în ceafă îl simțeam. Peste tot pe unde mergeam toți îmi spuneau. Cu mulți mă ascundema să vorbesc. (…)

Și mai dau un exemplu: actualele alegeri pentru Comitetul Executiv le-a câștigat Vasile Dâncu, pentru locul din Comitetul Executiv. Că am avut alegeri.

La noi în fotbal noi știm”, a declarat Florin Prunea , adăugând că Vasile Dâncu i-a făcut campanie lui Burleanu „400 la sută, și și la primele alegeri”. 

„Vasile Dîncu este cel mai influent om din fotbalul românesc”, susține Florin Prunea.

Păi nu l-ați văzut pe dl Dragnea, săracul, când a ieșit la interviu, l-am văzut și la emisiune… Vasile, Vasile, prietenul meu cel mai bun, ce mi-ai făcut”, a relatat Florin Prunea, referindu-se la interviul luat de Anca Alexandrescu lui Liviu Dragnea și difuzat anul trecut de Realitatea PLUS. 

Întrebat dacă Dîncu reglează conturile cu toată lumea, Florin Prunea a răspuns că „le cam reglează, da”.

„Dimineața când începe, are 2-3 sluji pe acolo, care nu fac nimic dar câștigă mii de euro. Doar urmăresc emisiuni și se țin de procese. Procese pe care le plătesc pe banii membrilor afiliați. N-a câștigat niciun proces cu nimeni”, a mai spus Florin Prunea la „Realitatea Sportivă”. 

 

Articolul precedentIncident la Secția ATI de la Spitalul Sf. Pantelimon din București! Mai mulți pacienți – EVACUAȚI
Articolul următorFlorin Prunea, dezvăluiri explozive din culisele alegerilor pentru șefia FRF: amenințați cu PUȘCĂRIA dacă nu votau cu Burleanu