UPDATE: Pompierii transmit că echipajele SMURD au preluat și transportat la spital pentru investigații suplumentare doi bărbați și o femeie acuzând dureri. Restul persoanelor implicate au refuzat transportul la spital.

Știre inițială: Șapte persoane primesc îngrijiri medicale în urma unui accident de circulație. Totul s-a petrecut pe DN 1, la km. 299, zona Veștem. Se pare că pe fondul vitezei neadaptate, șoferul unui microbuz, în care se mai aflau 6 pasageri, toți adulți, în timp ce se deplasa pe sensul Veștem – Sibiu, a pierdut controlul direcției și s-a lovit de un cap de pod. În urma impactului microbuzul a ieșit în afara carosabilului. Șoferul are aproximativ 40 de ani și este din Arad.

La fața locului a intervenit descarcerare, autospeciala de stingere cu apă și spumă, ambulanța Smurd prim ajutor, ambulanța terapie intensivă mobilă, ambulanța transport victime multiple și o ambulanță Saj. Toate cele șapte victime primesc îngrijiri la fața locului. Este vorba despre patru femei și trei bărbați.

Traficul în zonă se desfășoară îngreunat.

Articolul precedentAproximativ 200 de situații de urgență înregistrate de pompieri în ultimele 5 zile
Articolul următorFoto: Trei persoane rănite într-un accident de circulație petrecut la ieșire din Cristian